Uneix-te a l’IREC

Som una comunitat internacional formada per més de 100 investigadors, especialistes en transferència de tecnologia, gestors i personal de suport, apassionats pel desenvolupament de l’energia sostenible, eficient i equitativa.

Ens esforcem per mantenir unes condicions de treball que siguin dels més alts estàndards, prioritzem les necessitats i el desenvolupament individual, la seguretat i el benestar en el lloc de treball, així com el respecte per la conciliació laboral i familiar. Al mateix temps, fomentem un entorn col·laboratiu i inclusiu, perquè sabem que els equips són més que la suma de les seves parts.

Les nostres instal·lacions de Barcelona i Tarragona són a poca distància dels seus respectius centres urbans. Les nostres instal·lacions són un lloc de treball dinàmic i viu, amb personal de més de 20 nacionalitats diferents.

Atracció de talent

Valorem el talent, independentment del gènere, la nacionalitat, les creences religioses i polítiques, l’orientació sexual o l’herència cultural, i apreciem les diferents perspectives i enfocaments que aquests diferents equips aporten a la investigació i a la transferència de tecnologia. La nostra prioritat és contractar excel·lents professionals, tant nacionals com internacionals. Com a resultat, el nostre procés de contractació és obert, transparent i basat en els mèrits, i les ofertes de feina que es publiquen en mitjans locals, europeus i internacionals.

El nostre Institut fomenta un entorn de diversitat cultural, inclusiu i d’igualtat d’oportunitats. D’acord a les directrius establertes per l’AGAUR, xarxa de suport a la mobilitat i desenvolupament professional dels investigadors, per a facilitar l’aplicació de la Carta Europea i el Codi de conducta (C&C) per a la contractació d’investigadors. A més d’haver estat guardonat amb l’acreditació “HR Excellence in Research“” de la Comissió Europa (CE).

L'equip de l'IREC

Les condicions de treball

Unir-se a l’IREC significa entrar a una comunitat acollidora i altament qualificada. Acompanyem i assistim activament als nous investigadors i personal laboral en els diferents processos per venir a Espanya a treballar o com a estudiant. Si voleu postular a una posició de l’IREC des de l’estranger, poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè puguem assessorar-vos sobre els passos a seguir per a garantir i facilitar una transició a la vida laboral a Espanya.

Constantment estem implementant accions per a una conciliació positiva de la vida laboral i familiar, alhora que oferim als nostres empleats diferents opcions per organitzar el període anual de vacances i el calendari laboral, d’acord al nostre compromís al voltant del manteniment dels més alts estàndards dels principis i de les bones pràctiques de les condicions laborals.

L’IREC té un pla d’oportunitats d’igualtat de gènere, que va ser aprovat formalment pel nostre Patronat el juliol de 2019. Les nostres normes van més enllà de les establertes per la normativa general i ja han beneficiat moltes dones, que van poder negociar acords específics que reflectissin les seves circumstàncies personals.

Algunes de les accions incloses en aquest pla són:

  • Protocol de prevenció, resposta i formació contra l’assetjament laboral.
  • Formació de tot el personal en Igualtat de Gènere.
  • Protocol de llenguatge no sexista.
  • Política de jornada flexible i reduïda per a la cura de menors de 12 anys.
  • En les seleccions i promocions de personal, que es basen en el mèrit. Els períodes de baixa, absència i reducció, no es tenen en compte a efectes d’avaluació.